La celebració del Corpus Christi ens mostra una vegada més que l'AMOR COMPARTIT és el besó de l'Evangeli i de la fe cristiana.

Jesús comparteix amb la humanitat no sols els 33 anys de la seva vida terrenal, sinó l'eternitat de la seva vida divina en el sagrament de l'EUCARISTIA.

Els mesos que ha durat l'estat excepcional de l'epidèmia, les ferides de tot tipus que ha deixat en moltes famílies, el retard en la recuperació de l'activitat laboral i tantes altres circunstàncies fan que aquest any el Corpus ens convidi a fer una altra processó que no la que feiem pels carrers del poble: UNA PROCESSÓ CAP ALS GERMANS QUE PATEIXEN.

Fa setmanes que l'atenció de Càritas Parroquial cerca de respondre a les necessitats més urgents. Ho pot fer gràcies a l'ajuda que reb de persones particulars, d'iniciatives de recollida d'aliments a botigues, d'empreses de restauració i hotels. Així, per indicar algunes dades, una volta al mes es reparteixen més de cent menús individuals, semanalment s'atenen amb aliments unes quaranta famílies i molts de casos d'ajuda d'altres tipus.

La festa del Corpus d'enguany ha de ser el compromís de tots en augmentar la capacitat de Càritas Parroquial per atendre a tantes de necessitats que en els propers mesos seguiran creixent.